ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Βασική μας προτεραιότητα είναι η δική σας φιλοξενία!

Κάντε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο μας

για ονειρικές διακοπές όλες τις ημέρες του χρόνου!

Σεβόμενοι απόλυτα την ορεινή αρχιτεκτονική.

Με φόντο την περιοχή «Κήποι» στα Ζαγόρια και την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά που αυτή έχει να αναδείξει, δημιουργήσαμε έναν πολυτελή χώρο φιλοξενίας που συνδυάζει παράδοση και συγχρονία.

Σεβόμενοι απόλυτα την ορεινή αρχιτεκτονική του τόπου, φροντίσαμε ώστε η κτηριακή υποδομή να εφαρμόζει σε όλες τις εγκαταστάσεις της, την τεχνική της ξερολιθιάς και να υιοθετεί ως βασικά της υλικά το ξύλο και την πέτρα.

Το ξενοδοχείο Μαχαλάς αποτελεί αδιάρρηκτο στοιχείο του τοπίου και ενσωματώνει στις δραστηριότητές τους όλες τις σύγχρονες πολυτελείς ανέσεις που επιθυμείτε για τις διακοπές σας.

Φιλοξενία με φόντο την παράδοση.

Βασική μας προτεραιότητα είναι η δική σας φιλοξενία! Ως θεματοφύλακες της παράδοσης, δεν θα μπορούσαμε παρά να την εφαρμόσουμε με τον ιδιαίτερο Γιαννιώτικο τρόπο, που αντιμετωπίζει τον επισκέπτη ως μέλος της οικογένειας:

  • Η εξυπηρέτηση είναι πάντοτε θερμή και φιλική
  • Το περιβάλλον που δημιουργήσαμε για σας είναι ζεστό και φιλόξενο
  • Το Room Service είναι πάντοτε στην διάθεσή σας
  • Σε ορισμένα από τα διαμερίσματα μας υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αυτή η φιλοσοφία διαπνέει όλες τις εργασίες του ξενοδοχείου μας από το πρώτο έτος της λειτουργίας του και εκφράζεται ακόμη και μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες.

Ένα μικρό χωριό, μέσα στους Κήπους.

Το ξενοδοχείο Μαχαλάς, αποτελεί μόνο του ένα μικρό χωριό, μέσα στους Κήπους. Απαρτίζεται από 10 ανεξάρτητα σπίτια των 40 τ.μ (μονόχωρα) και 1 των 60 τ.μ. (δίχωρο), που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα.

Κάθε διαμέρισμα έχει την δική του ιδιαίτερη διακόσμηση. Τα χειροποίητα γιαννιώτικα φωτιστικά, τα πολύχρωμα Ζαγορίσια ταβάνια, τα βαριά περσικά χαλιά, τα παραδοσιακά ξύλινα και σιδερένια έπιπλα δουλεμένα στο χέρι, οι αντίκες, είναι μόνο μερικά από τα μικρά χαρακτηριστικά που δένονται όλα προσεκτικά μεταξύ τους, δίνουν στον χώρο την δική του ταυτότητα και εναρμονίζουν το παλιό με το καινούριο το οποίο εκφράζεται μέσα από σύγχρονες παροχές.

Μοναδικές παροχές

με όλες τις σύγχρονες πολυτελείς ανέσεις που επιθυμείτε για τις διακοπές σας.

Αυτόνομη Θέρμανση

Τζάκι, με τα ξύλα δωρεάν.

Ατομικό λουτρό

Τηλεόραση

Nova & DVD

Προσωπικά είδη

Σεσουάρ μαλλιών, μπουρνούζια, παντόφλες.

Καλλυντικά

Υδρομασάζ ή Jacuzzi

Α.Μ.Ε.Α

Πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α